ŽELITE BESPLATNO STUDIRATI U AUSTRALIJI? Pročitajte kako!

CQuniversity je jedan od najprestižnijih univerziteta u Australiji i poznat je po tome što nudi najveći broj istraživačkih programa od svih drugih univerziteta. Također je na listi top 150 univerziteta mlađih od 50 godina postojanja. Ukoliko ste istraživali o Australiji, mogli ste primjetiti da je australski obrazovni sistem broj jedan obrazovni sistem u svijetu, te da Australija je poznata po mnogim otkrićima koja su unaprijedila savremenu medicinu, inžinjering, avio i auto industriju, kao i IT sektor.

Ukoliko ste se nakon ovog istraživanja odlučili da upišete program u Australiji, sada to možete BESPLATNO!

CQUniversity nudi program pod nazivom “Essentials for Success”! Ovaj program u trajanju od 6 sedmica pripremit će vas za studije, život i rad u Australiji. Najprimamljivije odlike ovog programa su što se radi o 100% besplatnom online programu kojem možete pristupiti iz udobnosti svoga doma.

Ovaj program je odličan i za studente u Australiji koji žele da popune svoje vrijeme između dva programa, i obuhvate gradivo od dva trimestra. Ovako CQU opisuje program:

GET READY FOR SUCCESS WITH CQUNIVERSITY

“Essentials for Success” is a free 6 week online program to get students ready for university, work and life in Australia.

KEY POINTS

Free of charge and available 100% online, from the comfort of home
Designed for packaging with all Term 2 and Term 3 2020 Higher Education applications
Program dates included on the COE – perfect for students who need to fill their study gap!
Get ready for university and learn how to succeed at CQUniversity before you begin – includes workshops on academic skills, careers and employability, and virtual Student Cafe sessions for networking with other students
Starts May 4, 2020
Full program attached!

Jedini uslov jeste da imate položen IELTS te da ste ispunili uslove koje CQU traži vezano za poznavanje engleskog jezika. U tom pogledu trebali bi ste da imate položen IELTS Academic rezultat 6.0

Svi zainteresovani za ovaj program mogu da se jave agenciji BRIDGE BLUE Bosnia and Herzegovina na njihovu FB stranicu, putem maila danja@bridgeblueglobal.com ili putem broja telefona +38761045110.

Iskoristite ovu priliku i studirajte besplatno u zemlji broj jedan za internacionalne studente!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: