BRIDGE BLUE BiH ODRŽAO SAJAM OBRAZOVANJA U SARAJEVU

Povodom velikog interesovanja za australski studijski sistem i samo australsko obrazovanje, BridgeBlue Predstavništvo u BiH je organizovalo Sajam obrazovanja 3 oktobra u Sarajevu u Hotelu Europe.

Tom prigodom Sajmu su prisustvovali i predstavnici nekih od najprestižnijih univerziteta u Australiji.

Univerziteti koje želimo da istaknemo su University of Wollongong, Southern Cross University i Torrens University. Nabrojani univerziteti su među top 10 rangiranih univerziteta u Australiji i vode među institucijama koje nude obrazovanje. Pored niza kvalitetnih programa koje nude, kampusi navedenih univerziteta su poznati kao pripadnici velikih grupa za podršku kako akademsku tako i socijalnu internacionalnim studentima.

Na Sajmu pored obrazovanja i programa koji se nude vezanih za internacionalno studiranje, studenti su mogli da čuju i koji su to uslovi studiranja i dobijanja studentske vize, kakve im se sve mogućnosti nude po pitanju dobijanja posla i daljeg napredovanja u Australiji.

Ono što je jako bitno bilo za istači jeste i sama podrška BridgeBlue agencije internacionalnim studentima, koja savjetovanje i svoje usluge posredovanja pri studentskoj vizi ne naplaćuje.

Stoga ukoliko ste zainteresovani, svaki radnim danom pozivom na broj +38761045110 od 9h do 17h možete da ugovorite sastanak i savjetovanje u BridgeBlue BiH agenciji koja se nalazi u UNITICu u ulici Fra Anđela Zvizdovića 1 u Sarajevu.

Također, svoj upit možete da pošaljete i na e-mail adresu bosnia@bridgeblueglobal.com ili da kontaktirate agenciju putem FB stranice BridgeBlue Bosnia and Herzegovina.

Djelić atmosfere sa Sajma vam prenosim kroz slike.

bb13

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: