NAJPROFITABILNIJA DIPLOMA- BACHELOR OF EARLY CHILHOOD EDUCATION AND CARE

download

Oduvijek ste voljeli djecu, njihov iskreni duh i zanimljive “bisere”, a primjetili ste da i djeca na vas dobro reaguju, uvijek se jako dobro zabavljate u društvu djece a vaši prijatelji vam često sugerišu da i deca vas vole te da bi ste trebali razamisliti o velikoj porodici. Međutim, vi razmišljate u drugom smjeru. Više ste fokusirani na građenje vaše karijere i tražite neku profesiju u kojoj bi ste zagarantovano imali visoku zaradu. Kako bi bilo da kombinujete vašu ljubav prema djeci i prirodno urođeni talenat za rad sa djecom, te uz to zadovoljite vaše apetite za visokom zaradom? Naravno, ako uz sve to ste jako dobri u komunikaciji na engleskom jeziku onda ne razmšljajte dalje- Bachelor of Early Childhood Education and Care je pravo zanimanje za vas.

Bachelor of Early Childhood Education and Care vas priprema, obrazuje, trenira za učitelja sa najmlađim uzrastima, te vas priprema za poslove vezane za sektor porodične brige te drugi opeg poslova vezanih za obrazovanje i brigu o najmlađima. Za vrijeme vaših studija više ćete se bazirati na samu praksu, odnosno praktično usvajanje znanja koje vas oblikuje za rad cjelodnevne brige za djecu, rad u predškolskim institucijama, rad samostalno sa djecom ili integrisani rad u porodici, te rana pomoć i procjena vještina. A ono što je svakako najbitniji dio ove diplome jeste upravo taj akcenat na praktičnom dijelu, odnosno i za vrijeme studija vi ćete biti uključeni u rad sa djecom, u rad u institucijam gdje ćete dobiti priliku da primjenite stečeno znanje a i ono što svakao nije na odmet – odmah unovčite vaše znanje prije nego i dobijete diplomu, jer sav praktični rad u sklopu studiranja je plaćen. A ono isto što ovo zanimanje čini tako interesantnim je upravo i činjenica da da bi ste dobili Bachelor diplomu iz ovog sektora ne morat ni uložiti veliki novac, a svakako ćete ga zaraditi čim počnete studirati. Recimo da za ovaj cjelokupan program za 4 godine vam treba 32 000 AUD da pokriju sve troškove za 4 godine školovanja.

Ako ulažete u sebe, imate sve navedene krakteristike, onda nemate potrebe da tražite dalje. Najproftabilnije zanimanje trenutno je za vas najbolji izbor.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: